lördag 20 februari 2010

Snö snö snö...


Taget från Matildas fönster...shit va snö;)


Vår forna gran...& mossbocken som står brevid är helt o hållet INSNÖAD.;) Det är ju inte klokt vad mycket snö det är. Vart 17 ska man göra av allt? Det finns ju noll plats o lägga på snart...


Taget från Michaelas fönster. Thomas begav sig upp o skottade av altantaket innan. Det var bra för annars hade la det brakat ihop helt. Snö är tungt.

På tal om o braka ihop så dog dammsugaren idag. Har 2, en nere o en uppe, men den nyaste dog. Ska in o ha ny i morgon för utan en dammsugare klarar man sig inte;) *S* Skämt åsido, det e välbehövligt med en i varje fall.:) Det var slangen som gick av. Bara sådär paff. Mysko, men men, inget o göra åt. Tur det finns nya o köpa då;) Sett en på Hemma jag vill ha;) Får la se...

kramis

3 kommentarer:

  1. Utan dammsugare stannar Sverige ;-) Skämt åsido men lite så är det faktiskt. Ha det bäst, kramis i massor!!!

    SvaraRadera
  2. Vår dammsugare dog också här om dagen. Men sambon bytte bara stickpropp, så var den som ny sen! Kanske något att fundera på? Den kostade bara 10 kr, så det var ju bra mycket billigare än att köpa en ny! Om det nu inte är något annat fel på den förstås och den är utom allt hopp... Eller, om man som jag är totalt oteknisk och inte ens skulle ha kommit på tanken att byta stickpropp (aldrig ens hört talas om innan, haha!). Tur man har en sambo som har ett förflutet som elektriker! ;)

    SvaraRadera
  3. Renée: Vi MÅSTE SES snart! Desperado ju:) Kraaaam

    Linda: Felet var inte nån stickpropp, slangen gick ju av skrev jag ju & då hjälper det inte med nån stickpropp sörrö;) Så, det var ett måste o ha en ny:)
    Kram

    SvaraRadera