fredag 12 februari 2010

Någon som kan..

..trolla hit lite sömn? Anyone?? Det är nu x antal nätter utan sömn o jag bara känner att jag vill sova.:( Det beror INTE på Måns, om nån nu trodde det. Nej nej, för han säger inget o är så snäll på natten så. Det beror på värk, enbart denna förbannade eländiga värk from HELL som inte gör nån nytta. Den är ett helvete utan dess like.:( Går inte jämföra med nåt och har man inte värk själv så kan man inte förstå.

Haft sällskap om nätterna dock via sms med Veronica, som legat sömnlös med halsinfektion och inte kunnat sova pga det. Inte najs det heller, men det var ju ganska najs o ha nån som också var vaken hela natten och som då kunde joina en:) Tack ska du ha för det gullet:)

Har blivit dyngförkyld också..hur kul e det? HATE IT! Blev visst bara gnäll här idag, men så får det la bli då;) Imorgon blir det kalas här, firar pappa lite då. Han fyller 63 år 18/2, men blir firande i morgon då. Då fyller ju även guldvännen år..:)

2 kommentarer:

  1. Lilla vännen du MÅSTE ringa farbror doktorn om medicin!!! Inte kan du ha det såhär med sömnen då kommer du snart att vara en zombie dygnet runt. Ta hand om dig my friend! Kramis...

    SvaraRadera
  2. Men gud va jobbigt! Av sömnbrist påverkas ju både humör och immunförsvar. Så det kan ju vara anledningen till din förkylning också. Man blir mer mottaglig för sånt om man sovit dåligt. Så är det. Finns det inga värktabletter du kan ta? Nej, jag kan inte ens föreställa mej hur jobbigt det måste vara. Har ju själv perioder då jag sover dåligt ibland och påverkas nåt enormt av det. Hoppas du får sova snart. Kram på dej!

    SvaraRadera