torsdag 18 mars 2010

när allting bara...

...jävlas. Jaha, precis som om alla sjukdommar o skit som rådar över oss i vår familj så ska allt bara gå sönder. Bläää:( Blir fan spyfärdig snart >:( Först paja ju bilen, skrapade o lät som fan så den var det ju bara att lämna in. Det var 4000 spänn där, swis
och väck!

Efter det paja dammsugaren, ..1199 kr, swisch väck! Sen, som om det inte vore nog, då paja även tvättmaskinen..o den var ju ändå 8år så den hade hängt med ett tag. men i alla fall!! Mannen glodde på den men han kunde inget göra. håhåjaja, 3790 kr för en ny, swisch väck!

Idag strulade min mobil, min söta lilla mobil. Höll ju på o få panik, hur ska man klara sig uten en mobil?;) Det går ju bara inte..;) (eller hur Virre o Sofia?) Den hängde bara upp sig hela tiden och det gick inte att ens komma in i meddelandena. Blev arg som fan o ville kasta den i väggen..;) DÅ funkade den sen;) Haha ja så kan det vara. Bytte skal på den, o nu verkar den *peppar, peppar* funka kanon. Utslitna knappar på det andra skalet;) Sms-skadad??? ja, mest troligt;)


så kan det gå..antar jag....

*bilder tagna från El-giganten.se och Nokia.se*





2 kommentarer:

  1. Ett tips angående trasig mobil: Köp en när någon affär har skitbilliga priser (t.ex när ICA sålde för 199 spänn), inte någon supermobil men då har man alltid en ifall det skulle hända nåt och man inte kan hosta upp pengar på sekunden!
    Vinner jag pengar ska jag köpa en ny mobil till dig Lisa, det är du värd!!! Kramis

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare - vi behöver inga monstermobiler med finesser på - baaara det går att SMS:a ;-) *hahah* Kram på dej ocyh hoppas olyckan flyger nån annanstans! B3

    SvaraRadera