fredag 11 juni 2010

Den blomstertid nu kommer...


..o så var det väl som vanligt: REGN på skolavslutningen! Fast, det låtsades vi inte om;) Gjorde det bästa av dagen och det blev ju så bra så!:)
Gjorde kids redo o Marcus hävde i 1 ton spray i håret o sen iväg mot N Solberga kyrka. När vi kom dit va det som alltid MASSOR av folk, men i år slapp vi sitta intryckta längst bak i alla fall;)

2-3-4:an sjöng vackert. Alla så fina och var himla duktiga:) Sen var det tal och grejer o efter det var det då 6:ornas tur att kliva upp o köra sina sånger.:) De sjöng 2 olika, "Kung av sand" och "Ingen klocka ringer mer" (Om den nu heter så..;)) Ja här nedanför ser nu då klass 6 in action:)
*Fina barn som sjunger:)*

När vi gick ut så gjorde syrran en vurpa o FLÖG utför trappen o sopa i hela sidan..o hon som redan e sjukskriven för fallet i januari:( OTUR det där! Nu verkade det i alla fall gått bra som tur väl var:) Ute sen radade klass 6 upp sig så några foton blev det. Men Michaelas klass verkade flytt fältet för inte en själ såg vi till..förutom Emmy då:)
*Några av killarna i 6:an*

*Emmy & Michaela=BEST FRIENDS*

Träffade ju Petra också så vi tjöta loss lite. KUL!:) Sen åkte vi hem, käkade glass med tillbehör och så givetvis lite paket till kidsen:) Det brukar de ju få av oss för de varit duktiga i skolan:)

3 kommentarer:

  1. Fint kort på Emmy å Michis. Tror de var glada över att äntligen vara lediga!!!(Jag oxå faktiskt, slipper man gå upp tidigt!)
    Kram, kram!

    SvaraRadera
  2. hej!!
    ser min store plutt på första fotot :-)
    kul att du nämnde mig. hihi

    kram

    SvaraRadera
  3. Åh klänningen blev ju klockren på Matilda - kul att hon valde den till avslutningen :) Fina kort på alla kids du tagit. Nu är det sommarlov <3 Kram B3

    SvaraRadera