måndag 20 september 2010

Val val val

Det var ett evigt malande om valet. Nu e det över, Moderaterna vann, bra för vissa, dåligt för andra. Men, var och en har sin åsikt, var och en har sitt val och upp till dem att rösta på det som e rätt för just dem. Alla partier har ju nåt bra och nåt dåligt, så har det ju alltid varit..men, nu e det över. 4 år tills nästa gång, återstår att se vad som sker...

lördag 18 september 2010

Renée~detta e till dig:)

Fann dessa i vår trädgård! Då tänkte jag bara på en enda person, Renée! :) Svampens härskare;) Närå, men det var skoj att just ditt namn ploppade upp i min skalle:) Vad e detta för slags svamp tro? Nån som vet?

Kram

torsdag 16 september 2010

Vegetarian~inte jag.

Satt här o tänkte på mat. Det godaste som finns i matväg e nog grillat:) Grillat är så gott så det vattnas i munnen;) Här bjuder jag er på GRISENS RESA:)
Lilla grisen.
Kött

Kött i marinad

Kött efter grillning

Godaste maten klar:)
Jag hade inte klarat mig utan o äta kött. Men visst e endel vegetariskt ätbart också, men..inte så som kött tycker JAG. Nu tror jag förresten jag vet vad det blir för middag..;) *L*

tisdag 14 september 2010

1½ år...

...sen som Mats dog. Fatta! Det är ju länge. Jag f´örstår det inte. Att tiden går sådär snabbt. Känns inte som om det är sååå där längesedan det hände, sedan jag fick det där samtalet att Mats dött på operationsbordet. Men, det är alltså redan 1 ½ år sen. Jag saknar honom varje dag, tänker på honom jämt. Det finns inte en hel dag som jag inte har tänkt på Mats. Han var ju min idol, min Mats.

I LOVE YOU!!!