lördag 26 juni 2010

GRATTIS MATILDA!!!

Älskade barnet som fyller 6 år:) Tiden går snabbt och man hänger inte med...Nu är lilla damen hela 6 år gammal.:) Kram på dig!!!

fredag 25 juni 2010

Midsommar o kalas!

Lite sen med bloggningen, men attans om jag icke skulle ta o pilla ner lite om midsommar ändå. Matilda fyller ju år 26/6 men vi brukar fira henne midsommarafton o samlas hela släkten här hemma hos oss.:) Smidigt och bra! Gillar vi ju, eller hur?:)

I alla fall så var det först paketöppning på morgonen, Matilda ville det själv, fastän hon ju fyllde dagen efter. Men hon valde o öppna sina paket dagen innan:) Hon blev GLAD över allt och det var ju en himla tur det då;) På eftermiddagen kom släkten o då blev det tårta..svärmor bakat en men den vart totalt misslyckad;) Kids åt ändå..;)

Ja..det skulle ha varit en marängtårta..men som synes så blev det icke så;) *L* Skitsamma, men jag skulle gjort en egen tårta ändå..fast en envis svärmor som ville baka denna..;) In o öppna mer paket. Kan säga att det såg ut som julafton typ;) Mycket fint fick hon också o det tackar man ju för:)

*Här sitter hon o smajlar loss till alla kamerablixtar;) *

Vi satt sen ute hela tiden o det var så vackert väder. Kids badade i poolen, det var premiärdoppet! Så vi hörde dem yla då de kröp ner i det något kalla vattnet:) Kul hade de ju i alla fall, det var ju roligt:) Sen blev det grillat. Så gött!!! I LOVE KÖTT!:) Så najs o mumsa i sig ihop med sallad o grillade majskolvar. Yum!
Pappa satt o gosade in sig med Måns:) KUL! & de två är så gulliga ihop tycker jag. Blev mer foton så jag visar la några. Jag posar på ena..;) *asg*

*Morfar med Måns*

*Midsommarfin liten kille*
*Jag...*

söndag 20 juni 2010

Kalas del 1

Så har det varit kalas här. Bjöd massa tjejer som Matilda ville och de flesta kom ju i allafall.:) Förberedde o grejade här o vid kl 11 ramlade det in tjej efter tjej:) Snurra flaskan & paketöppning först. Det blev sedan grillspett med korv o köttbullar och det var uppskattat o alla mumsade på för fullt:) KUL det ju:) Sen lite lek, hopp på studsmattan m.m
*Snurra flaskan*
*grillspett*
2 Föräldrar blev kvar här också, men det var ju jättebra för då var vi flera som hade koll:) Kanonbra ju. Bjöd dem med på grillspett:)
*stol leken körde vi o Marcus agerade DJ.:)*
sen in på altanen som var prinsessinredd dagen i ära;) för att äta glasstårta.

Matilda fick en jättebra dag och alla var nöjda:) Så skoj och vädret skötte sig dessutom bra också, vad med kan man önska?;)

Efter kalaset dumpa vi de 2 små hos farmor o drog till a6 för att shoppa Matildas paket. Hon fyller ju på lördag...
Måns är 5 månader idag..tiden går alldeles för snabbt. Min lilla bulle;)

tisdag 15 juni 2010

Vad trist det är!

Igår åkte pappa in på sjukhuset igen. Lungan, andning o allt var det nu är.:( Usch, sen som om det inte va nog måste jag själv ringa VC imorgon för jag har nog åkt på bihålsinflammation..känns som det i alla fall. Undrar varför en del ska ha tamejfan allt o andra glida runt på en räkmacka hela livet o inte ha ont alls:( Usch o fy!
Nu ska jag medicinera mig lite o sen vila vila o vila...
See ya!

söndag 13 juni 2010

En glad tjej

Idag ringde telefonen o Matildas kompis undra om de kunde leka.:) Javisst, inga problem. Paratade med kompisens mamma o då visade det sig att de skulle åka till MONKEY TOWN i Jönköping. Det var en överraskning o vi sa ju inte nåt till någon av tjejerna.

I alla fall så hade de haft det skitskoj där o det var skoj o höra:) Allt hade gått kanon, bra det för man vet ju aldrig med två små busiga tjejer...;) *L*

fredag 11 juni 2010

Den blomstertid nu kommer...


..o så var det väl som vanligt: REGN på skolavslutningen! Fast, det låtsades vi inte om;) Gjorde det bästa av dagen och det blev ju så bra så!:)
Gjorde kids redo o Marcus hävde i 1 ton spray i håret o sen iväg mot N Solberga kyrka. När vi kom dit va det som alltid MASSOR av folk, men i år slapp vi sitta intryckta längst bak i alla fall;)

2-3-4:an sjöng vackert. Alla så fina och var himla duktiga:) Sen var det tal och grejer o efter det var det då 6:ornas tur att kliva upp o köra sina sånger.:) De sjöng 2 olika, "Kung av sand" och "Ingen klocka ringer mer" (Om den nu heter så..;)) Ja här nedanför ser nu då klass 6 in action:)
*Fina barn som sjunger:)*

När vi gick ut så gjorde syrran en vurpa o FLÖG utför trappen o sopa i hela sidan..o hon som redan e sjukskriven för fallet i januari:( OTUR det där! Nu verkade det i alla fall gått bra som tur väl var:) Ute sen radade klass 6 upp sig så några foton blev det. Men Michaelas klass verkade flytt fältet för inte en själ såg vi till..förutom Emmy då:)
*Några av killarna i 6:an*

*Emmy & Michaela=BEST FRIENDS*

Träffade ju Petra också så vi tjöta loss lite. KUL!:) Sen åkte vi hem, käkade glass med tillbehör och så givetvis lite paket till kidsen:) Det brukar de ju få av oss för de varit duktiga i skolan:)

lördag 5 juni 2010

En skitrolig dag i ..

..KUMLA! Åh, det kunde inte ha blivit bättre än såhär.:) Det var en mycket lovely dag. Vi tog vårt pick o pack, in i bilen o drog mot Kumla. Våra vänner bor där o det var ett kärt återseende må ni tro:)Gav Virre 2 påsar med kläder till Emma, o lite annat kuligt:) Så fick jag lite annat av henne;) Byteshandel!;)

Fikade, pratade o käka mat från pizzerian. Kidsen tog premiärdopp i deras pool och det var ju så kul o se:) 19 grader men i det skulle de:) Kul var det tyckte de ju givetvis och det var ju huvudsaken:)
På G ner i vattnet...
Tjejerna på poolkanten:)
Killarna i plurret:)

Ja, det var en härlig o fin dag. Varmt som i helvetet;) Fast vad gör det när vi var i Kumla?;) Vi ska la ses snart igen i guess, det har vi redan bestämt:) Får se, men då hoppas vi på övernattning o lite sånt skoj. När vi åkte hemåt var det skitvarmt i bilen..så jag satte på AC:n lite mer o vad tror ni sker? Jo, jag blir förkyyyld:P Skit piss o vademeccum typ! Jaja, nu ska jag inte gnälla, men hoppas att det går över tills fredag, då e det ju skolavslutning:)

Höres, Kram

torsdag 3 juni 2010

Sol sol strålande sol

Solen har kommit o det med basta:) Fattar inte, det var sååå vackert väder så man vart nästan förvånad. Har varit mycket idag med, full rulle..precis som vanligt här på Ågatan. Fixat kort på altanen  o sen har det varit annat.
Ja go vänner, såhär ser det ut. Fast vi har poolen i en kartong på altanen med, men den ska väl monteras upp snart i guess så då blir det mera plats:) Jag plockade lite blommor ute i trädgården innan o ställde på ena bordet o det blev ju så fint.:)
Michaela har haft Thea här o de sprang runt o hade med sig Måns lite överallt. Studsmattan, lilla traktorn, rutchekanan..ja, som sagt lite här o där.:) Här ser ni dem på studsmattan, Matilda som tagit kortet:)

onsdag 2 juni 2010

Ja, visst är det sötaste Måns:)

Kan inte sluta att tycka han e sötast;) Han e ju mammas pojk denne lille fina goding:) *LOVE YOU* Fotat honom..*nähä??!?!* i 190 igen..;) Så det blir en liten bild på underverket:)


Idag var vi i stan o handlade blommor IGEN! Hann ju inte att handla allt sist för vi kom ju dit typ 15 min innan de stängde;) Så nu tog vi då alltså resten av blommorna:) Detta blev resultatet:


Blev även 2 andra prästkragar-liknande mörklila blommor som jag ska plantera på fredag på Mats grav. Det fanns inga svarta blommor..så mörklila får duga. Ni förstår, Mats gillade svarta blommor...