tisdag 27 april 2010

Suckar högt

Varför ska vi ha all skit? E det nån som sitter däruppe o pekar "nu ska de jävlarna ha lite mer skit"? eller vad e det frågan om?!?! I hela mitt liv har det varit sjukdommar hit och dit. Ut o in på sjukhus, inläggningar operationer o ja...allt! Nångång tror man ju att det ska sluta och bli "bra". Men det blir det ju inte. Nejdå, det bara jävlas, jävlas o jävlas. Varför?? Det kanske nån snäll och vänlig själ skulle kunna förklara..för jag begriper det inte! Är la bara till att inse att livet är verkligen ingen dans på rosor! Snarare en dans på ståltråd...

Pappa fick ta ambulansen in på sjukhus igår...o det höll på o gå riktigt illa för de hade ingen apparat (HEPA tror jag det var..) i bilen som behövdes egentligen så han kunde ju inte andas som normalt uten hyperventilerade...:( Nu gick det ju bra, och efter omständigheterna e det ok, men han har så mycket skit nu så det är inget som verkar hjälpa. Ena lungan e kollapsad typ och infektioner efter infektioner hela tiden!:( Verkligen TUFFT som ni förstår.

Suckar tungt o säger hej hej

måndag 26 april 2010

En glad skit!

En styck glad liten Måns.:) Han låg såhär på bordet o smilade i 190. Hur söt som helst;) Nu ska han få lite mat o sen blir det la en promenad kanske. Michis skulle hem till Emmy idag och jag hoppas de får skoj:) Måste rusa, en hungrig herre kallar på mig...
Hoppas att ni alla får en härlig dag:)

lördag 24 april 2010

Nässjö shopping

Tajm för lite shopping i Nässjö idag. Var lite segt för jag hade migrän under natten..men det fixade sig i alla fall. Tur det;) Syrran, Måns & jag tog bussen in till stan o mötte upp pappa utanför Thimons. Najs att ses! Vi knallade först till apoteket, jag var tvungen o ha nya migräntabletter och salva till Måns. Vidare in på Lindex, där jag köpte finaste klänningen till Michaela som hon ska ha på skolavslutningen. Blev även skjorta till Marcus som han ska ha på skolavslutningen.


*Marcus skjorta & Michaelas klänning*


Pappa shoppade loss åt kidsen och det gjorde även syrran. Skitbra.;) Slapp jag paya ju:D *moahahaha* Nä, men det e ju kanon med kläder:) Perfekt med sällskap när man ska shoppa, då köper de också;) Jag hittade fejk-jeans till Måns, var ju tvungen o ha dem ju.;)Coola!


*lite av det jag handla till Måns...*

*det syrran köpte..till Måns*

*leggings till tjejerna och tröja till Marcus*

*Ja det blev även AC/DC.....o lite annat:)*

Jag e nöjd med mina inköp fast vill dra till Ullared snart.DET vore ju skitskoj!!:) När vi shoppat klart blev det fika på Thimons o sen for vi ju hem.  En najs dag:)





torsdag 22 april 2010

Te hos Renée

Idag när jag varit uppe på dagis o lämnat Matilda så styrde jag vagnen mot Vallgatan och traska in till Renée:) Jag hade med mig en liten cool present;) En registreringsskylt till hennes el-rulle! Asball!! När jag fota såg det ut som "fängelsekort" då hon höll upp skylten;) *hehe*

Hon vart ju superglad över denna skylt och det var ju himla tur;) Vi satt i köket o snackade i 190, så kul! Fick asgott te men minns inte vad det hette;) Får fråga en annan dag sen. Det var supertrevligt o ses och det lär ju bli snart igen:) Fun fun! Gibson-hunden var ju också med på ett hörn, men han var som Måns, tyst o sov det mesta;) Kul killar det där:D


Söt Gibson!!!

Tack söta Renée för en trevlig morgon och hoppas du fick på skylten.:) Nu ska jag fixa med maten..men har så ont i skallen så jag får la ta en tablett först. Ha en fin dag allihop.
Kram

onsdag 21 april 2010

UTMANING!

Jag har fått en utmaning av Renée




Första Bästis: Lotta
Första bilen: Aldrig ägt nån själv..
Första förälskelsen: Det var nog Björn

Första Husdjuret: Katt
Första jobbet: Riktiga jobbet= Samhall
Första köpta skivan: Oj...den var svår..hmmmm kan ha varit nån med Carola?!;)
Första piercing: Öronen

Första semester på egen hand: Vet inte alls..innebär nog att jag är senil;)
Första riktiga kärleken: Anders
Senaste alkoholdrycken: Shots för typ 8 år sen...
Senaste bilfärd: till Nässjö
Senaste film: Wallander
Senaste ringda samtal: Renée
Senaste bubbelbadet: I går
Senaste kyss: i morse:)
Senaste gången du grät: Det var igår..värk!
Senaste måltiden: frukost



Åtta snabba:

Har du dejtat en av dina bästa kompisar? Näpp
Blivit kär vid första ögonkastet? Japp...

Har du fastnat med blicken i någons urringning? Näe

Har du fått ditt hjärta krossat? Många gånger...

Har du sagt att du älskar någon utan att menar det? Ja, det har ju hänt

Haft ett one night stand? Japp

Har du busringt någon gång? Ja, som barn.

Sex saker du gjort idag? Kollat datorn, mailat, haft besök, pratat i telen, diskat, sett på tv
Fem favoritsaker utan rangordning: Brevskrivning, datorn, sms, telefonen, umgås
Fyra personer du kan berätta allt för: Virre..Thomas


Tre val:

Rött eller blått? Blått

Chips eller Choklad? Chips
Sommar eller vinter? Sommar
Två saker att göra innan du dör? Bli lite bättre i ryggen, resa utomlands
En sak du ångrar? ojoj...den var mycket svår...


Så va det slut o dax att ge den vidare...

Åsa
Malin
Linda
Petra

Irriterad

Jag blir så irr på Nässjö VC. Beställt min medicin (som jag behöver ha ut senast idag) via deras receptförnyelse på nätet. Hej o hå, det e fortfarande inte insatt! Ska det ta  över 2 dagar o rita i ett recept?? Knappast! Alltid gått smidigt innan men, nu segar det som f*n.:( Så, jag ringde upp o knappara in mitt personnummer och telenr och blev ännu mer irr när rösten sa att VC ska ringa upp mig kl 14:05. Ville ju prata med nån NUUU innan vi åker till stan o handlar. Gaaaah!

Väntar just nu på sjukgymnasten ska dyka in här, hembesök idag. Ha en fin dag alla..själv kommer jag bubbla av ilska känner jag.....

fredag 16 april 2010

**Disco Disco**

Nu ikväll drog det iväg 2 söta flickor från Ågatan 3. De skulle gå på Disco. Det var tydligen 5:orna som höll i detta discot och det blir nog skoj för dem tror jag:) Det är 2 discon..ett litet o ett stort. Det lilla är för de mindre upp till 3:an, och det större är till 3:an till 6:an. :)
De som går i 3:an får nämligen gå på båda två...men min dotter orkar inte gå på det senare discot.;)

Med Emmy vid sin sida fick jag ta foto på dem innan de pep iväg:) Skoj skoj! Sötnosarna själva:)

<3

lördag 10 april 2010

Nu e det gjort:)

Idag for vi till Solberga medeltidskyrka för att döpa lille Måns. Vi hade inte nåt stort vräkigt jättedop, utan bara ett par gäster. Himla skoj faktiskt. Vi fixade oss klara o for dit. Mötte upp de andra o sen in med Måns och dopklänningen i sakristian för att klä på honom samt tala med farbror prästen;) Per Walett heter han och han e himla cool.:)


Kyrkan i sig är en pluttig o fin sak:) Superbra för oss med andra ord;) Klädde på Måns men ack vad klänningen blivit trång fort;)


Syrran som virkat denna till Marcus så den är nu snart 13 år gammal:) Skoj o ha en sån klänning i familjen och hoppas våra kommande barnbarn blir döpta i den också:) Vi gick ut o ställde oss vid dopfunten o prästen rabblade på.;) Måns fick namnen: Måns Roland Dennis.


Han sa inte ett ljud heller, duktige sonen min;) Avslutade det hela med att sjunga "Det lilla ljus jag har". Efter lite fotograferande o sådär drog vi iväg till Annebergs samlings lokal för att mumsa på smörgårtårta:)




Vi hade det jättemysigt och trevligt:) Vi fick massa fina presenter till Måns också. Bla en special edition Kalle Anka-bil av Renée, Emmy o Gibson, doptallrik av svärisarna, traktor-tennsparbössa mm mm mm TACK TACK till er som var med o gjorde Måns dop till ett stort kalas:)

*mannen o jag öppnar fina paket:)*

Kram

tisdag 6 april 2010

Award!

Jag har fått en award av världens bästa Renée! Tack gumman:)  Nu är det så att jag inte har 12 personer o ge den till..men jag säger tack tack ändå:) Jag e så stolt:)

måndag 5 april 2010

Nya cyklar

Kidsen har köpt nya cyklar:) det var på tiden för Marcus o Michaelas var alldeles för små:) Så, de fick nya och vi drog till Jönköping o inhandlade dem:)
*Michaelas cykel*


*Marcus cykel..som var på montering just då kortet togs;)*


Det var ett himlans skruvande o det varade i typ 4½ timme innan allt var klart. Dessutom voltade mannen lite snyggt med Marcus cykel när han skulle provköra den...










torsdag 1 april 2010

Bortskämda barn??!!;)

Jag har fyra barn. Dem är nog allt något bortskämda ja;) Fast, jag tycker det är skoj o skämma bort dem lite:) Älskar att se deras miner o deras glittrande, tindrande ögon när de får något. de blir ju så glada för allt de får. Ett par strumpor o de tackar femtioelva gånger:) Så skoj:)

Vi har köpt påskpresenter i alla år..först började mina föräldrar o barnens farmor att köpa... sen har det fortsatt så:) Idag fick de påskpresenterna av min pappa. Varsina bärbara cd-spelare, böcker o kläder. Måns fick dock ingen cd-spelare..;) De ringde ju upp honom direkt o tackade i kör;) *L* Jag fotade för glatta livet..här ser ni lite bilder:)
*Liten Måns i påskägget;)*

*4 glada barn som fått lite påskpresenter:)*

*Påskakärringarna*


Det var några bra foton jag lyckades få till denna gång.:) Inte så dåligt. Ha en riktigt GLAD PÅSK allihopa.
Kram