söndag 28 februari 2010

Ny frissa...

...fick Marcus idag. Han såg ut som en golvmopp i skallen så jag rev fram saxen, hårtrimmern o kammen, sen kapade vi skiten;) inte världens bästa foto kanske....men det blir såhär:)

Bowlingkalas

Michaela for iväg på kalas idag. Kalas hos Emmy, bästisen ni vet;) Det var dock inte förrens på eftermiddagen som det skulle börja, men se sådär länge kunde tjejerna då rakt INTE vänta;) Nix pix, Michaela knalla bort till Emmy redan vid typ 12-tiden.:) Emmys pappa kom sedan o plockade upp dem o åkte in till Eksjö där Emmy då hade sitt Bowlingkalas.:)


 När hon kom hem på eftermiddagen efter kalaset var hon TRÖTT;) och tyckte det var sååå skoj:) Bästa kalaset nånsin till o med, så då måste det ju ha varit ett kalas utan dess like, eller hur? Bra jobbat på er Johansson o Wislander;)
Ni förstår, hon hade ju gjort en STRIKE!!!:)  Duktigt ju:)

lördag 27 februari 2010

Kan man vara gladare?

Lillfisen Uldin var på skratt-humör här igår kväll. Vi låg och asgarvade åt honom:) Tjejerna hade gått o lagt sig, men Marcus o jag kollade på tv och då börja Måns på o garva, göra kul ljud och skratta som en tok. Detta gjorde ju att vi satt där o skratta åt honom så vi hade ont i magen;) Ja käre nån vad vi skrattade:D

Annars har vi städat o grejat här. Och, min rygg ballade ur igen..ännu mera. Var nog för jag bar överdelen till barnvagnen igår.. För att göra en lång historia kort så är vi 6 personer i bilen, och Marcus sitter i extrasätet bak i bagageutrymmet. Då går inte vagnen in utan att man måste ta bort hjulen på den. Så, medans mannen plocka av dem höll jag i överdelen på vagnen då.
Var nog bergis av det som det är sämre. Inget kul med andra ord:( Dessutom måste jag nu ta o ragga en ny värmesalva, dem är så bra:)

Här blir det ikväll nog en skrivkväll för min del, skulle ha sett film, men Thomas ville ju se nåt skit på OS:et;) så..det tar vi en annan dag:)

Just det, ska skriva:
HURRA HURRA FÖR EMMY PÅ DIN 10-ÅRS DAG!! HOPPAS DU FICK EN JÄTTEBRA DAG VÄNNEN:) KRAM FRÅN OSS.

Nu ska jag surfa efter salva, ha det!

torsdag 25 februari 2010

Besök hos farmor

Idag mina vänner så har jag, Måns o Matilda varit ute i snön. Tog en promenad ner till Bryggaregatan och farmor.:) På Vägen dit kollade vi in alla hustak med enorma drivor snö, och den vart Matilda så faschinerad av alla istappar som satt på endel hus. Hur kan det frysa till sådär långa tappar?;) Jaaa, jag vet inte. :) Måns somnade som vanligt bums i vagnen, hann inte ens knäppa åkpåsen innan han sov o snarkade;)


Lilla pluttisen:)




Alltså jag har hur mkt foton som helst på honom;) Han gör så jag smälter;) Blir inte lätt o framkalla kort nej..;) Men jag måste ta o göra det snart för nu e det typ 300 kort som ligger o darrar i digitalkameran;) 97% av dem enbart på Måns:D


Farmor Inger och Måns:)

Vi fikade hos Inger, satt o pratade o sådär. Matilda byggde med lego och såg en film med Jordgubbs Lisa.:) Himla trevligt faktiskt och det var mysigt att sitta där vid kaminen och mysa in sig o se toksnön utanför;) Nu ska jag roa mig med att lägga in lite ren tvätt, sen blir det nattning o annat.
Ha´det!

söndag 21 februari 2010

Snöskottning

Ja, vad ska man säga mer än att det är mycket av snö. Det är högt o lågt så långt ögat når!:p Less på skiten nu ju..som så många andra tydligen är. Idag har Thomas roat sig uppe på taket..med att skotta. Det tog tid;) Halva dagen befann han sig där uppe. Han fota lite när han tagit endel av snön..kolla in:



Som synes är det endel att skotta av. Grannen här på gatan hade ett entré tak att skotta, då såg han så rolig ut så vi fota han;) Han hängde ut genom toafönstret o skottade:D Hehe



Måns han låg o glodde i sin säng o myste rejält under sin filt han fick av Renée:) Var bara tvungen o fota honom..igen;) *L*

Kidsen, ja de andra 3 då, kom hem från torpet. Michaela hann knappt innanför dörren innan hon skulle ringa till Emmy:) *L* GULLIGA de är:) De ska leka imorgon så det blir bra det.:)

Kramis








lördag 20 februari 2010

Snö snö snö...


Taget från Matildas fönster...shit va snö;)


Vår forna gran...& mossbocken som står brevid är helt o hållet INSNÖAD.;) Det är ju inte klokt vad mycket snö det är. Vart 17 ska man göra av allt? Det finns ju noll plats o lägga på snart...


Taget från Michaelas fönster. Thomas begav sig upp o skottade av altantaket innan. Det var bra för annars hade la det brakat ihop helt. Snö är tungt.

På tal om o braka ihop så dog dammsugaren idag. Har 2, en nere o en uppe, men den nyaste dog. Ska in o ha ny i morgon för utan en dammsugare klarar man sig inte;) *S* Skämt åsido, det e välbehövligt med en i varje fall.:) Det var slangen som gick av. Bara sådär paff. Mysko, men men, inget o göra åt. Tur det finns nya o köpa då;) Sett en på Hemma jag vill ha;) Får la se...

kramis

torsdag 18 februari 2010

Min duktiga 9-åring:)

Måste ju bara visa vad Michaela hade bakat helt själv hos moster Lena. Denna fina kaka:) Så fin och så god:) Kanske en blivande kock/bagare?;)
Blev i alla fall en uppakattad kaka och nu är den snart slut;)

Måns fick en så söt Miranda-nalle av morfar också, den var så söt:) Visar den med;)

tisdag 16 februari 2010

BVC

Var på BVC idag, med lillklumpen. Han har ju en matförmåga som heter duga..;) Och det är ju inga som helst fel i det, tvärtom:) Bara bra. Han var stor nu..fått ta undan alla kläder i stlk 50. Lilla bubben min:) Vill han ska vara såhär liten för evigt;)

Han vägde nu 4624 gr & var 55,5 cm lång. Nu så sa Marie att vi ska dit om 2 veckor..jag bara undrar hur mycket han ska väga då?:) Spännande o se sen.




Jag o Måns:) Well, så är det. Mannen ringde förresten till kyrkan o bokade tid till dop. Blir 10 april:) Ska nog kanske boka lokalen sen också, vi får la se.:) Vi får diskutera saken lite. Ska bli kul o använda den fina virkade dopklänningen som syrran gjorde när Marcus var liten.

Ska ta tag i operation klädrensning sen en dag också, för nu e det på tok för mycket kläder här.:) Mammakläderna kastar jag nog. Noll användning för dem mer ju. Fast, det finns ju alltid Tradera:) Ordnar sig la med det med.:)

Kram

måndag 15 februari 2010

Speedad

Vad mer kan man säga, speedat barn delux! Måns mitt i natten, vaken och sitter med mamma uppe o ugglar;) Kan ju inte sova för denna förbannade rygg from HELL! Det är en ren o skär omöjlighet och jag har sagt det förr, men tar det åter igen, det är orättvist att endel ska ha precis ALL skit och andra inget! Så fel som det bara kan vara.:( Inte skoj alls, för fem öre.




Japp, så pigg var han alltså, Måns:) Han e ju för rolig lilla plutten:)

söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag


Detta supersöta ljusfat fick jag av svärmor:) Tack kära du:) Snällare svärmor får man ju leta efter.:)

Vi hade en fin alla hjärtans dag:) Fick paket, gav paket och det var mysigt:) Måns fick detta av farmor:


Sötaste Bamse-setet:) De andra kidsen sprang iväg med sina grejer så jag hann inte ta några foton på dem;) Men , en glad liten Måns det fick jag i alla fall på kort:) Han e ju så gosig, lillprinsen min:) Kan gosa ihjäl mig med honom ju;)


*SÖTASTE!!!*

Hoppas ni andra har en fin alla hjärtans dag också, det är ni värda:)

Kram på er! <3






lördag 13 februari 2010

Hurra hurra

Idag är det ingen vanlig dag, nej, för det är Veronicas födelsedag. Min vän, min goa, söta vän som alltid finns där vad som än sker.:) *THERE IS NO ONE LIKE YOU* Så, GRATTIS på dig darling!!! Hoppas att du tycker om dina paket o så att du fått en toppendag:) puss o kram <3



Inte bara Virre som firades idag, nej, även lilla pappa som ju egentligen fyller den 18/2, men nu firade vi honom idag:) Skoj var det o han blev så glad över sin trådlösa telefon o termometer så.:) Roligt att glädja någon tycker jag.:) Bjöd på våfflor och det var ju mumsigt. Men det märks att jag inte e som vanligt, fick bara i mig 4 st då. Annars kan jag äta många..11 brukar inte vara några problem;)

Nu ska jag dona med lite annat här, ha det bra alla!:)

fredag 12 februari 2010

Migrän..o inget besök..

..av John blund. Undrar hur länge man ska orka vara vaken innan man kraschar ihop? Detta gör mig fullkomligen insane! Måste nog allt lyda Renée & ringa VC. Hatar det för de läkarna som finns där byter ju liksom av varann eller ja, det e nya varje gång o med min BIFFIGA journal o alla sjukdommar o krämpor hit o dit så tar det en stund o förklara för dem Jag vill i alla fall kort o gott ha mina starka Dolcontin-tabletter tillbaka. Men det kan jag inte få om jag ammar tror jag..så det e svårt. Men om inte jag mår ok så kan man ju inte orka och orkar man då inte så funkar ju ingenting. Ja, ni fattar kanske?;)

Jaja, som jag brukar säga, "Äh fan, det ordnar la sig". Måste det ju göra på ett eller annat vis. Anyway så fick jag migrän o den har suttit i här hela dagen nu. Väntat på att det ska släppa, men icke. Piggades i alla fall upp av Virre som ringde innan, tack ska du ha! *You are the best* Ska se om farbror John blund kan komma hit inatt och ströa i mina ögon med det där sömnströet han har;) GIVE ME SOME!

Usch, ikväll Let´s dance o det e ju bara så skitkasst:( Det ska jag INTE se. Blir nog CSI eller så drar jag la i en film. Sämre än sämst på lördag sen..Melodifestivalen..fy vilken skit:( Det verkar vara många som ser, men jag är INTE en av dem. Gillar inte musiken, inte själva grejen och inte att det e uppdelat så som nu... nä tack, det vill jag inte se:) Jag föredrar annat jag.:)..smaken e delad. som alltid:)

Någon som kan..

..trolla hit lite sömn? Anyone?? Det är nu x antal nätter utan sömn o jag bara känner att jag vill sova.:( Det beror INTE på Måns, om nån nu trodde det. Nej nej, för han säger inget o är så snäll på natten så. Det beror på värk, enbart denna förbannade eländiga värk from HELL som inte gör nån nytta. Den är ett helvete utan dess like.:( Går inte jämföra med nåt och har man inte värk själv så kan man inte förstå.

Haft sällskap om nätterna dock via sms med Veronica, som legat sömnlös med halsinfektion och inte kunnat sova pga det. Inte najs det heller, men det var ju ganska najs o ha nån som också var vaken hela natten och som då kunde joina en:) Tack ska du ha för det gullet:)

Har blivit dyngförkyld också..hur kul e det? HATE IT! Blev visst bara gnäll här idag, men så får det la bli då;) Imorgon blir det kalas här, firar pappa lite då. Han fyller 63 år 18/2, men blir firande i morgon då. Då fyller ju även guldvännen år..:)

måndag 8 februari 2010

Tack snälla!

Idag kom det paket till Måns:) Det var av Cissi o Leif som köpt en massa fint:)

Paketen innehöll detta: Åh vad gulligt:)



söndag 7 februari 2010

Bad är najs

Måns som inte tyckte om o bada första gången...och blev vettskrämd andra gången..han älskar numera att bada. :) Han sprattla loss i 190 med de små benen o var så söt att man stirra ju ihjäl sig;) Se själva;)


Lilla plutten:) Vill ha honom liten 4-ever ju;) Men det får man ju tyvärr inte.:) Nu ska mannen ha datorn så jag ska ta o göra annat.:) Ha det!

lördag 6 februari 2010

Bara sååå sött

Måste bara visa sötaste kortet på brorsorna Uldin:) Tog igår kväll, men visar idag;) Who cares?;) I alla fall, här ska ni få se:)

torsdag 4 februari 2010

Shopping är najs;)

Yes, i dag så har det vart full rulle. Städat på förmiddagen o grejat här. På em kom BVC o hane inspektion på Måns. Ville ju ha fint då liksom:) *L* Så när hon kom hit så var det prat o sen kollade hon Måns vikt. Då kissa han på vågen;) *haha* Busungen;) Han vägde redan 3810 gr. Matvraket! Men det var så bra som det bara kunde vara sa Marie, som hon heter på BVC.

När hon åkt vidare fixa vi käk o sen drog vi till stan. Shopping!:) Måns som behövde ha byxor..men hamna även annat i påsarna;) Haha


Var ju bara tvungen o ha nåt med Bamse! Det hade vi inget innan så jag var helt enkelt bara tvungen.;) Klia rejält i fingrarna o jag kunde ha shoppat mer men hejdade mig;) Nu ska jag joina mannen o hjälpa han med kidsen uppe. Dax att natta en styck Matilda också.:)
Kram

onsdag 3 februari 2010

Högstadiet

Marcus o Thomas befinner sig just nu för stunden i aulan på Norråsaskolan i Nässjö. Fatta, Marcus ska börja högstadiet! Han fyller alltså 13 år i år. I don´t get it! Hur snabbt går tiden egentligen? Susar ju iväg o vips så är de stora. Det var i varje fall informationsmöte om olika val av språk, o sådana saker. Får se sen vad de sagt, för då får mannen rapportera till mig;)

Måns sover och sover, äter och sover;) Det e hand melodi. Och du, Renée, han har gnällt lite grann idag med;) Som igår du vet;) haha närå, han säger ju aldrig nåt. Bara när han e hungrig.:) Hur snäll och lugn grabb som helst:) Sötisen min:) *love*

Utfodrat tjejerna med kvällsmat nu med, o de spelar just nu ett spel. Michaela har lekt med bästisen Emmy, som vanligt, de där två är ju som tvillingar o nästanpå ihopvuxna också, för de leker ju jämt:) Kul för dem ju!
Nu ska jag ta upp en påse rågbullar ur frysen, sen ska jag ta o joina tjejerna i spelet eller nåt:) Kramis

tisdag 2 februari 2010

Full rulle





Idag var jag o Måns hos moster Lena. Då glömde vi ta med oss kameran nartuligtvis så det blev noll kort därifrån. Men det gjorde ingenting. Hon var så ynklig idag, stackaren. Hjälpte henne att skriva i blanketter till AFA och FK så är det gjort. Inte så himla lätt att skriva med en bruten handled heller.

Hemma sen var farmor Inger o väntade på oss. Hon stannade bara en liten stund o sen kom det sms av världens bästa Renée som ville komma hit o kolla in Måns.:) 
Vi käkade mat o sen kom hon hit. Skoj skoj. Hon hade stickat en filt som Måns fick, den var så gosig o fin:) TACK söta du:)

Bilder ser ni här på både Renée & den fina filten:)

 


måndag 1 februari 2010

1:a inlägget då...

..o hejsan svejsan på er! Jag hade ju min gamla blogg som jag diggade, sen hände det nåt o den blev inte som jag ville o inte fan gick det att rätta till heller:( IT SUCKS!!! Så, då öppna jag denna o hoppas att inte samma sak händer här;)

I alla fall, välkomna ska ni vara till min lilla blogg här på nätet. Här skriver jag om mina dagar, lite av varje sådär.:) Jag hoppas ni har det bra.:)
Kramis